Oblastní výstava v Náměstí na Hané 16. 6. 2018



Datum konání:
16.6.2018

 

Oblastní výstava v Náměstí na Hané 16. 6. 2018
aneb výlet pro Sofinku a kluky Brunička a Bucifálka.
 

Náš team:

Hlavní pečovatelka o omladinu - Barča Šebestíková

Osobní masér carevny Sofie: Jan Steiner

VIP hendlerka Sofinky: Hana Ševčíková

no, a já jsem jen řidič :-) - tak dobře to mám prostě zařízené... moc všem děkuji.

Brzy je na pořadu Sofinčina 49. výstava a kariéru ukončíme 50. výstavou , kterou budu hodně hledat, aby byla ta nej. Stejně se mi Sofi i nadále bude cpát do auta, kdykoliv šáhnu po klíčích - a bude jezdit i dál jako maskot s náma, ale už ne do výstavního kruhu...., ale na kožíšek vedle kruhu všem k dispozici, aby si toho hlazení a pusinek užila ještě víc. A že má teda výdrž v tomto rekordní .

V Náměšti na Hané jsme byli poprvé, ale musím říct,  že po všech stránkách hodnotím na 1s* ... i to počasí nám ušili na míru... mega stánků,  prostor ve stínu byl pro každého, Sofi se dostalo i aplausu od pana rozhodčího Václavíka a diváků za Sofi úžasnou kondici ve svých 11 letech.  Jednoznačně to byl nejstarší moloss na této výstavě.  Po vystavení v kruhu jsem dala Sofi do auta ve stínu a krásně si na 2 hodinky pospala, aby mě zase za svého typického poštěkávání utrvdila, že to kolečko v závěrečkách rozhodně dáme,  když už jsme tady, že? Navíc jsme tu měli podporu v naší kategorii veteránů ,rotvajlera Avara, s kterým jsme do kruhu vpluli hned za sebou,  jakožto reprezentace našeho Moravia Dog Clubu.

Kolem 15 hod. na závěrečky, smažilo sluníčko tedy zdatně, a opravdu se nebylo kam schovat, ale i to bylo vychytané od pořadatelů - prostě když jsme měli jít na řadu, jako na povel zatáhlo - Pro psy ideální (pro fotografy asi méně, ale o ty přeci jde až po pejscích :-) ) ...takže někdy příště zasééééé, jak píšu - za mě 1s *

Krásná práce pořadatelského týmu... děkujeme za krásný den . 

FOTOGALERIE

 

https://www.facebook.com/groups/1452072588351227/

http://www.boerboelclub.cz/image.php?nid=12414&oid=3958329&width=684&height=960

KONTAKT

E-MAIL:
ballotada@seznam.cz

IFOLINKA DENNĚ:
od 8:00 - 22:00

Výživa, chov, zdraví
+420 777 558 850

BOERBOEL CLUB LOGO